Gerda Vugteveen-Drok (medisch secretasesse)

Het Rugcentrum over Gerda; Net na de opening in het najaar van 2007 nam Gerda middels een open sollicitatie contact op met het Rugcentrum. Op dat moment was er nog te weinig werk voor haar. Enkele weken later werd contact met haar opgenomen of ze nog beschikbaar was om te komen solliciteren. Gerda heeft zich in 2009 tot medisch secretaresse bijgeschoold.

 Mijn naam is Gerda Vugteveen-Drok en werk sinds november 2007 met veel plezier als secretaresse in Rugcentrum Chiropractie Bergentheim. Ik woon op steenworp afstand van de praktijk, ben getrouwd en moeder van 2 dochters en een zoon. Naast mijn werk schilder ik graag en exposeer af en toe mijn schilderijen. Verder houd ik van lezen en reizen (lekker ouderwets kamperen). Met name Italië is een favoriete bestemming.

Naar mobiele navigatie