(Onder)Rugklachten (Spit)

De Klachten

Pijn onderin de rug lage-rugpijn, kan zich op verschillende manieren uiten. Het kan een "zeurend" of stekend gevoel zijn, maar een stijve rug met zelfs uitstraling naar de benen (zenuwpijn) komt ook vaak voor. Een stijf gevoel na lang zitten komt regelmatig voor.

 

Heupklachten

Klachten aan de heup voelt men meestal in de lies en of uitstraling naar de knie.

Artrose of slijtage is een veroorzaker van heupklachten. Stijfheid en spierspanning zijn vaak gevolgen. Uw chiropractor zal door middel van technieken u helpen met de stijfheid en spierspanning in de heup. Door deze behandelingen kunt u zich makkelijker bewegen en zal de pijn verminderen.

Bij vergevorderde artrose kan behandeling met chiropractie u niet meer helpen. Uw chiropractor zal u doorverwijzen naar uw huisarts voor röntgen foto’s en of andere alternatieven.

 

SI-gewricht of bekkengewricht

klachten aan de bil, klachten aan één kant van de onderrug of klachten aan de buitenkant van de heup maar ook klachten bij het schaambeen worden vaak omschreven als heupklachten. Echter, deze klachten hebben meestal te maken hebben met problemen van het SI-gewricht of bekkengewricht.  Uw chiropractor zal middels een uitgebreid gesprek en ook een uitvoerig lichamelijk onderzoek de oorzaak van uw pijnklachten proberen te vinden.
Naar mobiele navigatie