Praktijk

Rugcentrum Chiropractie bestaat sinds september 2007. Chiropractor van dit centrum is Anne Lau. Patiënten komen uit de wijde omgeving naar dit goed en gemakkelijk te bereiken centrum.

In deze praktijk wordt u onderzocht en vakkundig behandeld met chiropractie. Ook een oefentherapeute is hier dinsdag morgen of om de week op donderdag actief.

Resultaten maar ook kosteneffectief
We werken voor resultaat dat is onze kwaliteit. Mocht toch na enkele behandelingen blijken, dat de inzet van chiropractie niet helpt, dan blijft u bij ons niet zinloos komen. We denken dat de combinatie chiropractie met oefentherapie het aantal behandelingen heeft doen verlagen.

Delen van inzichten 
We verwelkomen graag geïnteresseerde artsen of therapeuten om kennis te maken. Dit is goed! Want er bestaan helaas veel vooroordelen over ons vak. 
De chiropractoren van het Rugcentrum zijn bereid hun inzichten of werkwijze met andere behandelaars te delen.
 
We onderstrepen het belang voor de patiënt van ons Rugcentrum aangesloten te zijn bij de twee grootste brancheorganisaties SCN en NCA.
De SCN omschrijft heldere richtlijnen voor de chiropractor (bijvoorbeeld over de studiepunten die jaarlijks moeten worden gehaald) De praktijk wordt bezocht en zo wordt de kwaliteit van zowel de beginnende als gevorderde chiropractor bewaakt. Wanneer een chiropractor lid is van de NCA is deze tevens ook lid is van de SCN.                                      
Ons advies
Controleer dus op de site http://www.chiropractie.nl/  aangesloten is bij de brancheorganisaties NCA en SCN. Zo verzekert u zich van een chiropractor die kwaliteit nastreeft, en deze ook bewaakt.
Naar mobiele navigatie