top of page
vvocm-infographic-A3-webversie_edited.jpg

OEFENTHERAPIE

voor meer informatie www.oefentherapiedevrijevogel.nl

Oefentherapie Cesar/Mensendieck is voor iedereen geschikt die meer wil weten over zijn/haar houding en manier van bewegen en wat u zelf kunt doen om klachten te voorkomen of te genezen. Vooral wanneer u door uw werk of hobby  uw lichaam veel belast, is het belangrijk dat u leert waar u op kunt letten.

Oefentherapie: Welkom

DE OEFENTHERAPEUTE

Dagmar de Vogel

IMG_5648 kopie (3).jpg

"Mijn naam is Dagmar de Vogel en ik ben sinds 1994 afgestudeerd oefentherapeut Mensendieck. Van jongs af aan ben ik al gefascineerd door het wonder dat ons menselijk lichaam is. Het is een ongeëvenaard apparaat dat ieder van ons een unieke vorm geeft.
Daarbij verwonder ik me over de oneindige variatie in manieren van bewegen en lichaamshoudingen van mensen.
Toen ik in aanraking kwam met oefentherapie Cesar/Mensendieck ontdekte ik bovendien dat een goede houding en manier van bewegen ook beter is voor de gezondheid waardoor mijn interesse was gewekt en een passie geboren!
Daarbij vind ik het heerlijk om met en voor mensen te werken en hen de mogelijkheden te laten ontdekken die hun eigen lichaam hen biedt.
Ieder lichaam en ieder mens is weer anders, en ieders leven is ook op een andere manier ingericht, het blijft daardoor altijd weer een uitdaging om de beste oplossingen te zoeken passend bij uw leven.
Ook vind ik het mooi werk om mensen met stress- en spanningsgerelateerde klachten te helpen. Vaak zijn begrip, uitleg en het verschil leren voelen tussen spanning en ontspanning dingen waar mensen veel baat bij hebben.
Het is een mooi vak, dat ik met liefde uitvoer en waarbij ik het elke keer weer bijzonder vind hoe kleine oefeningen, houdingsveranderingen of inzicht en begrip grote verschillen kunnen maken in iemands leven."

Oefentherapie: Over ons
slechte zithouding.png
juiste-houding.jpg
site-785x630.jpg
Oefentherapie: Diensten
bottom of page