top of page

WERKPLEK ONDERZOEK

Zorg, in overleg met uw behandelaar, voor een ergonomische (computer) werkplek.

Bent u zelfstandig, of heeft u weinig mensen in dienst maar toch een werkplekonderzoek nodig? De houdings- therapeute komt op locatie en bekijkt de werkplek. U krijgt directe tips en adviezen en een rapport war u alles nogmaals kunt lezen.

Ziekteverzuim wordt vaak veroorzaakt door een verkeerde houding en onjuist spiergebruik tijdens het werk. Als jij de omgeving aanpast aan de medewerker, maar de medewerker weet niet hoe hij/zij zijn spieren moet gebruiken in die situatie ontstaat de kans op lichamelijke klachten. Goed meubilair zorgt dus niet altijd voor minder kans op pijn of ziekteverzuim.


Het werken met een verkeerde houding kan veel energie kosten. Men is eerder vermoeid en dus minder productief. 

Een dag ziekteverzuim kost al snel 150 tot 200 euro! Een pijnlijke rug of nek duurt zeker een week. Met een persoonlijke werkplekadvies door de oefentherapeut zorgt u ervoor dat de kans op ziekteverzuim afneemt.

Werkplek onderzoek: Welkom

PRIJS

€90,-

Werkplek onderzoek

De houdingstherapeute komt bij u en uw werknemers op locatie. Er word te plekken gekeken naar de mogelijkheden bij het bestaande werkplek en indien nodig adviezen gegeven over eventuele nieuwe aanschaf van materiaal. U krijgt en rapport van de onderzoek waar de adviezen nogmaals zijn opgenomen

Werkplek onderzoek: Prijzen
bottom of page